Vet Cool Entertainment

Vet Cool Entertainment: Uw creatieve smaakmaker!

 
Sylvia Rinsma in haar theater aan de Simon Vestdijkwei in Leeuwarden

Vet Cool 

Ongeveer twintig jaar geleden is het begonnen met het organiseren van een kinderfeestje in de buurt. Dit was een groot succes en kort daarna speelden we met een kleine groep de eerste sinterklaasvoorstelling. Basisscholen toonden interesse met de vraag om iets voor hen te doen. Het ontwikkelde zich verder en het duurde niet lang of we gaven toneelvoorstellingen door het hele land met een groepje van zo'n acht toneel- en theaterliefhebbers. 

 

Vet Cool Entertainment

Het zal rond 2010 geweest zijn dat we de vraag kregen of we iets voor bedrijfsfeesten konden organiseren. Dit was de voorloper van Vet cool Entertainment. Sinds enkele jaren zijn wij bedrijfsmatig sterk gegroeid en inmiddels zetten wij, samen met vele professionele acteurs, ons met veel plezier in om evenementen vrolijker en levendiger te maken. 

De typetjes van Vet Cool Entertainment zijn uniek, hilarisch en onvergetelijk. Onze acteurs zijn ervaren, professioneel, spraakmakend en sluiten altijd aan bij uw wensen en doelen. Hier wordt nog lang over nagepraat!   

Wij zijn actief in het hele land op o.a.   

  • Festivals, evenementen en meetings
  • Bedrijfs- en personeelsfeesten
  • Feesten, partijen, bruiloften en verjaardagen
  • Braderien, jaar- en weekmarkten
  • Beurzen en exposities
  • Sportwedstrijden en sportevenementen
  • Lancering van nieuwe producten en openingen

 

Theater en toneel   

Op onze unieke locatie aan de Simon Vestdijkwei op het bedrijventerrein de Zwette in Leeuwarden hebben wij een theaterstudio met een gezellige ontvangsruimte compleet met podium en tribune. Zo is er een klein theater ontstaan waar wij toneellessen geven aan kinderen en improvisatietheater geven aan volwassenen. De lessen worden gegeven door drama- en omgangskundedocent Sylvia Rinsma.

Toneel/theater spelen is super leuk. Het geeft energie, plezier en creativiteit. Het podium doet wat met je!  Groepen zijn er in verschillende leeftijden. Wil je ontdekken of toneel spelen iets voor jou is, dan kun je je aanmelden via het contactformulier. 

 

Workshops

Op onze nieuwe locatie aan de Simon Vestdijkwei is er naast de prachtige toneel/theater ruimte ook een ruimte voor het volgen van een workshop. Wij bieden verschillende kinder- en volwassenworkshops aan.

Hou onze facebookpagina of onze website in de gaten. Ook kunt u contact opnemen als u met een groepje een workshop wilt volgen. Workshops met kinderfeestjes zijn in overleg ook mogelijk.