Vet Cool Entertainment
 

Themagerelateerd entertainment is bij ons altijd een succes. Voor dagen zoals bijvoorbeeld pasen, moeder- en vaderdag en kerst hebben wij spraakmakende acts voor.  Vet Cool Entertainment bezorgt ieder seizoen bij uw evenement een fantastisch moment. Neem contact met ons op voor een passend programma en vrijblijvende informatie.

 

Bruiloft / jubileum / verjaardag

Gastenboek.jpg

Verras uw gasten met dit unieke gasten- of receptieboek. Uw bezoekers kunnen een leuke tekst achterlaten of hun naam en adres noteren. Onze gastheer of -vrouw loopt door de ruimte en vraagt vriendelijk of er al geschreven is.

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijk- of bedrijfsreceptie. U krijgt de beschreven papieren (mogelijk in de formaten A4, A3 of A2) als een keurig naslagwerk in een mooie map of een documentenkoker mee.

 

 

Hartendames

Hartenmeisjes.jpg

Onze lieftallige Hartendames verspreiden hun liefde maar al te graag door uw winkelgebied. Hartige hapjes, luxe hartenbonbons, prachtige rozen of suikerzoete liefdesdrankjes; de Hartendames weten als geen ander waarvan alle harten sneller gaan kloppen!

 

 

 

Wandelend Cadeau

Wandelend Cadeau.jpg

 

Chocozoenen met Suus & Truus

Moeder dag: zoenen uitdelen

Wat zien ze er weer heerlijk uit! Om op te vreten...

En dat op moederdag!

Als geen ander weten Suus en Truus dat een zoen een gevoel van liefde en genegenheid uitdrukt. De chocozoenen geven je datzelfde gevoel. Ze maken je blij en gelukkig.

Het is puur genieten met het “Love you Mommy” gevoel!

 

 

Milieu en duurzaamheid

Duurzaam groen hart

Hoe groen is uw hart?

Vet Cool Entertainment heeft een unieke performance voor uw congres, seminar of festival met als thema duurzaamheid.

In een schitterende jurk gemaakt van 103 stropdassen uit de afgelopen 50 jaar heeft Ria een heuse circulaire eyecatcher aan. Haar compagnon en milieudeskundige Freek wandeld rond in een 32 jaar oud Hugo Boss pak, versleten en iets te klein maar daarentegen keurig netjes opgelapt!

Samen dagen zij uw gasten uit met een duurzaamheidsquiz en delen zij welverdiende groene pluimen uit. Daarnaast kunnen uw gasten hun tips en ideeën deponeren in het groene hart. 

Voor deze act kunnen wij natuurlijk veel aanpassingen doen en in een eventueel gesprek met u kunnen wij uw wensen bespreken. 

 

Pasen met de Vet Cool Paashazen

Paashazen

Echte Paashazen! Ze springen en lopen rond bij uw paassgelegenheid. Zij voorzien jong en oud van gezelligheid, zij maken een praatje hier en daar en delen lekkere paaseitjes uit.

Deze Paashazen kunnen goed overweg met iedereen en is daarmee breed inzetbaar in allerlei verschillende situaties. Onze Paashazen kunnen lekkere eitjes uitdelen of bijvoorbeeld kleurrijke ballonnen weggeven.

 

 • Paashazen 5jpg
 • Paashazen 3jpg
 • Paashazen 1jpg
 • Paashazenjpg
 

Fleur en de Tuintrol

Voorjaar en lente entertainment: Fleur en tuintrol

"Een vriendelijke trol zal 's nachts je gras maaien als je lief geweest bent. Of het zwerfvuil oprapen en ze zouden ook zorgen voor het algemene welzijn van de dieren en planten.

Fleur en haar Tuintrol zijn graag geziene gasten. Met de kruiwagen kuieren ze door de stad en geven ze  allerlei zaden en pitten aan de mensen. Dit alles om de boel wat op te fleuren en het voorjaar aan te kondigen!

En... wie weet komt de tuintrol s'nachts de plantjes verzorgen!

 

Sprookjes

sneeuwwitje.jpg

 

 • Sneeuwpopjpg
 • Sneeuwmanjpg
 

Wandelende Sneeuwpop

Sneeuwpop met IJskoningin

De wandelende sneeuwpop is populair bij het winkelend publiek. Hij houdt van een lolletje en het knuffelgehalte is erg hoog. Vergezeld met de IJskoningin, die witte marshmallows weggeeft, is het een onvergetelijk moment bij de mensen.

 

Rudolf het rendier

Rudolf het lieve rendier

Rudolf is een heel lief speciaal rendier. Hij is dol op foto's en hij geniet ervan om met kinderen op de foto te gaan.  Ook high-five’s uitdelen en knuffelen is Rudolf gek op. 

Hij is altijd blij nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Met vrolijke kerstdeuntjes uit zijn rugtas maakt hij het kerstgevoel compleet.

Rudolf komt dit jaar maar al te graag naar je toe!


 

 

Suus en Truus met Pasen

Paashazen Suus en Truus.jpg

 

Complimentendames

Complimentendames affiche.jpg

De kracht van een compliment! De Complimenten dames delen welgemeende complimenten uit aan uw bezoekers.
Complimenten geven een goed, positief gevoel, je fleurt ervan op en toveren een glimlach op ieders gezicht.
Wie wil nou niet zo’n lief cadeautje ontvangen?

 

Hartverwarmend fotomoment

Valentijnsdag.jpg

Ga met ons grote hart op de foto en maak valentijnsdag onvergetelijk!

Samen met je geliefde of juist als een verrassingsmoment voor je geliefde! Je kunt de foto direkt meenemen

 

Hartenvrouw

Valentijnsdag 1.jpg

Een momentje voor een complimentje. De Hartenvrouw schenkt op spontane wijze persoonlijke aandacht aan uw bezoekers. Het complimentje geeft iedereen een goed gevoel en het zorgt voor een onvergetelijk moment in uw winkelgebied. Uw bezoekers voelen zich op leuke wijze bijzonder gewaardeerd. 
Have a very nice Valentine's day!

 
4492Vaderdagpromotieteam.jpg

Vaderdag promotieteam

 

Valentijnsdag: Vet Cool Valentine!

Valentijnsdag

Alles staat in het teken van de liefde wanneer je het Hartverwarmend Vet Cool Promotieteam inzet op jouw evenement. Met hun vrolijke kleding zijn ze een opvallende verschijning en delen lekkere chocolade of een lolly in de vorm van een hart uit. 

Ons promotieteam is in te zetten voor de meest uiteenlopende evenementen, maar met name geschikt voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en overige evenementen die met Liefde te maken hebben.

 

 

Prins en prinses

prinses en lakei culinair

Als prins en prinses delen wij de lekkerste lekkernijen uit. Compleet met serveerwagen en een nostalgisch cloche paraderen we door de menigte en maken een praatje met de mensen. Geschikt voor allerlei consumpties! In dit geval liggen de lekkerste asperges op de schaal. Uitgedeeld op de Aspergemarkt in Arcen. 

 

 

Lente met de lentemeiden

lentemeiden

Stralende Lentemeiden ontkiemen tot een ware eyecatcher op uw paas- of lente-event. Met kleurrijke bloemen in de hand, of een andere giveaway naar wens, zorgen zij voor een bijzonder interactiemoment. Een opfleurende actie waardoor uw winkelgebied floreert.

 

 

De Oranjetaart Dames

Taartdame Koningsdag

Dit duo is een sensationele ervaring voor uw publiek. Met uitzonderlijke kostuums in de vorm van een oranje taart zijn deze dames een ideale toevoeging voor uw feest. Vrolijk en goed gemutst!

 

 

Wandelende Kerstboom

wandelende kerstboom met stam.jpg

Onze wandelende kerstboom tovert bij jong en oud een glimlach op het gezicht. Hoe leuk is het om deze wandelende kerstboom tegen te komen en een hand te geven. 

 

 • Wandelende kerstboom 2jpg
 • Wandelende kerstboom 1jpg
 • Wandelende kerstboom 5jpg
 • Wandelende kerstboom 4jpg
 

Meet en Greet met de Kerstman

kerstman.jpg

De kerstman is een onmisbare persoonlijkheid in december en is niet meer weg te denken bij het kerstfeest.

Ho, ho, ho. Deze kerstman komt graag bij u op bezoek!

 

Kerst: onder de mistletoe!

Onder de Mistletoe


Kerstbomen, adventskalenders, kerstcadeaus: Kerstmis barst van de tradities. Elkaar kussen onder de mistletoe, ofwel maretak, is er ook zo eentje.
Wie kent de mistletoe niet... Ze staat voor liefde en vriendschap dus grijp je kans en ga met je geliefde onder de mistletoe staan.
Mooi begin van de feestdagen! Onze acteurs lopen met de mistletoe rond, laat je verrassen!

 

 • Onder de Mistletoe 3jpg
 • Onder de Mistletoe 4jpg
 • Onder de Mistletoejpg
 • 1545213415mistletoemaretakartikeljpg
 • 1640093983maretak-zoenenjpg
 

Pasen met Kip & Co

kip en ko 2.JPG

Om een graantje te kunnen meepikken van iedere paaspromotie zijn Kip & Ko er als de kippen bij. Laat de vogel niet over het net vliegen en verblijdt uw bezoekers met kakelverse traktaties, verpakt in een hilarische promotionele act.

 

Vrouwelijke Sneeuwpop

Sneeuwpop.png