Vet Cool Entertainment
 

Fleur en Floor met de magische boekenkist_page-0001.jpg

 

Voorstelling: Op zoek naar de schat

op zoek naar de schat affiche.jpg

"Op zoek naar de schat" is een avontuur van Floor en Fleur. Zij hebben wel zin in een grote schat. Met een schatkaart gaan zij op pad. Zullen zij de schat vinden? Maar willen zij deze ook delen? Met wie dan?  

Een hilarisch avontuur met veel humor!

Duur: 45 minuten

 

 

 

 

Voorstelling: "De Zelfgroeiende Goudklomp van Sinterklaas

De goudklomp van Sinterklaas.jpg

Hoe komt Sinterklaas toch altijd aan al dat geld om cadeautjes te kopen voor alle kinderen? Nou gewoon... hij heeft de Zelfgroeiende Goudklomp in zijn schatkamer liggen. Goed beveiligd door een geheim wachtwoord en bewaakt door de Pieten. Niet te kraken en dus niet te stelen!
Totdat de oma van Davy een plan bedenkt om van haar saaie imago af te komen en de Zelfgroeiende Goudklomp wil stelen. Samen met haar kleinzoon Davy. Een briljant plan (waarbij zelfs de Pieten van Sinterklaas betrokken zijn) met als doel dat Davy het stoffige aanzien wat hij van zijn oma heeft voor goed te veranderen.

 

Voorstelling: Andersom

Andersom.jpg


Deze nieuwe voorstelling gaat over Nina. Nina is een meisje en heeft zoals alle kinderen het gevoel dat ze altijd alles maar moet doen van haar moeder, haar schoenen netjes neerzetten, de was in de wasmand, haar kamer opruimen enz. Nina wil groot zijn, want als je groot bent dan mag je alles zelf bepalen. Zelf weten hoe laat je naar bed gaat, zelf weten hoelang je achter de computer zit, zonder dat je vader of moeder roept: “Nina kom achter die computer weg anders krijg je vierkante ogen”, en je kan snoep pakken wanneer jij dat wilt. Dat lijkt Nina wel wat en samen met haar vriendin maakt ze een plan om groot te worden.
Als dat maar goed gaat en … Is het eigenlijk wel zo leuk om groot te zijn??


Andersom is een leuke, spannende, leerzame voorstelling waar ieder kind en volwassene zich in kan herkennen.

Duur: 45 tot 60 minuten
Leeftijd: 6 t/m 13 jaar
Geschikt voor: kleine zalen/theaters