Vet Cool Entertainment

Vet Cool Entertainment: Uw creatieve smaakmaker!

 
logo vetcoolentertainment.jpg

VETCOOL ENTERTAINMENT

Geef een vrolijke twist aan uw evenement! De typetjes van Vet Cool Entertainment zijn uniek, hilarisch en onvergetelijk. Onze acteurs zijn ervaren, professioneel, spraakmakend en sluiten altijd aan bij uw wensen en doelen.Hier wordt nog lang over nagepraat!   

Wij zijn actief in het hele land op o.a.   

  • Festivals, evenementen en meetings
  • Bedrijfs- en personeelsfeesten
  • Feesten, partijen, bruiloften en verjaardagen
  • Braderien, jaar- en weekmarkten
  • Beurzen en exposities
  • Sportwedstrijden en sportevenementen
  • Lancering van nieuwe producten en openingen

VET COOL THEATER   

Dit is een enthousiaste, creatieve groep amateurspelers die theatervoorstellingen maakt voor kinderen in de basisschool leeftijd. VET COOL THEATER is al twintig jaar een begrip in Leeuwarden en heeft vele voorstellingen gespeeld door het hele land. De toneelvoorstellingen worden geschreven en geregisseerd door Sylvia Rinsma, Docent Drama. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan decor en kleding. Alles wordt zorgvuldig uitgezocht of zelf gemaakt. Hierdoor bieden wij unieke en originele theatervoorstellingen. 

 

VET COOL TONEEL

Toneel/theater spelen is super leuk. Het geeft energie, plezier, zelfvertrouwen en creativiteit. VET COOL TONEEL is gestart met de talentlessen voor kinderen. Groepen zijn in verschillende leeftijden. Ook is er een 18+ groep.  Wil je ontdekken of toneel spelen iets voor jou is, dan kun je je aanmelden via het contactformulier. 

 

VET COOL WORKSHOPS 

Op onze nieuwe locatie aan het Jacob Catsplein is er naast de prachtige toneel/theater ruimte ook een workshop ruimte voor het maken van de mooiste creaties onder begeleiding. Wij bieden verschillende kinder- en volwassenworkshops aan. Hou onze facebookpagina of onze website in de gaten. Ook kunt u contact opnemen als u met een groepje een workshop wilt volgen. Workshop met kinderfeestjes zijn in overleg ook mogelijk.

 
 
 

Tafeldame 01 (002).jpg

 
 
 

Theo en Sjaan

 

Vaderdag promotie team